Bezwaar

Wil je bezwaar aan tekenen na een wedstijd dan kan dit alleen via het bestuur! Er is een optie beschikbaar in de basketball.nl-app maar deze bezwaren worden niet in behandeling genomen mits de NBB via e-mail door het bestuur op de hoogte is gebracht van je bezwaar. Zelf bewaren indienen via de app heeft dus geen zin!

 

(Het is alleen mogelijk om een zogenoemd administratief protest in te dienen. Dit protest moet binnen drie werkdagen na de betreffende wedstrijd door de vereniging die hierop een beroep doet, worden ingediend. Aan het indienen van een protest zijn kosten verbonden!)

 

Als je je niet houdt aan de spelregels kun je een boete krijgen. De boete van de bond of de afdeling Zuid wordt aan de veroorzaker doorberekend. Deze boete kan nog eens verhoogd worden met de zaalhuur en of de reiskosten.

Een voorbeeld, je bent als team, zonder toestemming van het bestuur van E.B.C.G. niet naar een wedstrijd gegaan. De NBB legt een boete op en bovendien moeten we de zaalhuur van de ontvangende vereniging betalen. 

 

Bezwaar tegen een opgelegde boete


Als je bezwaar wilt maken tegen de opgelegde boete, dan moet dat binnen 14 dagen gebeuren. Hebben wij geen e-mail ontvangen wordt er van uitgegaan dat je het met de opgelegde boete eens bent.

 

Zoeken

Gebruik onderstaand veld om te zoeken binnen onze website.

 

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contactformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.