Wedstrijden

Per seizoen 2017-2018 maakt de Nederlandse Basketball Bond gebruik de Basketball.nl app. Hier kun je alle uitslagen en statistieken van je wedstrijd terugvinden.

 

Voor veelgestelde vragen zie: https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000107528 

 

Zie deze pagina voor video's over het opgeven van spelers in de App: https://www.basketball.nl/kennis-hub/sportlink/appwedstrijdformulier/ 

 

Kijk voor een handleiding voor de jurytafel op deze pagina.  

 

 

Informatie voor ouder:

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt dat kinderen tot 16 jaar niet zelf meer mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. En dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van kinderen onder 16 in de basketball app.

 

Indien de gegevens van het kind wel gewijzigd moeten worden kan dit door de ouder/ verzorger gedaan worden. Voordat u als ouder/ verzorger dit kan doen moet het e-mailadres bij het lid in Sportlink Club geregistreerd staan.

 

Op de deze pagina heeft Sportlink toegelicht wat de ouder/ verzorger per situatie moet doen.

 

 

Zoeken

Gebruik onderstaand veld om te zoeken binnen onze website.

 

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contactformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.