Vergoedingen

Financiële regels voor tafelen en fluiten bij thuis- en uitwedstrijden:

 

Thuiswedstrijden

De wedstrijdsecretaris deelt je in en houdt bij hoeveel taken en welke taken je gedaan hebt. De vergoeding is €6,- voor het fluiten en €4,- voor het tafelen, als zaalwacht krijg je €12,-.

 

Uitwedstrijden

Uitwedstrijden fluit je voor het de NBB en de bond betaalt daar een vergoeding voor. Deze zal aan je worden doorbetaald. De kilometervergoeding komt van de bond en ook deze wordt aan je doorbetaald. Vul het scoreformulier goed in, zie hiervoor ook S.K.P.. Als je bent ingedeeld om te fluiten voor de afdeling Zuid en je bent niet geweest dan worden de administratiekosten, die de NBB ons oplegt, aan je doorberekend.  Alle betalingen worden aan het einde van het seizoen verrekend.

 

Opleidingen

De vergoeding voor een opleiding wordt bepaald door het bestuur, bestaande afspraken hiervoor kun je opvragen bij het bestuur. Uiteraard dien je voor deelname aan een cursus toestemming te vragen aan het bestuur.
 

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen

 

Zoeken

Gebruik onderstaand veld om te zoeken binnen onze website.

 

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contactformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.