Informatie

Via onze webpagina delen wij zo veel mogelijk informatie over E.B.C.G..

De geschiedenis van E.B.C.G. vind je hier. Wil je meer weten over het bestuur van E.B.C.G. of wil je onze statuten raadplegen, klik dan hier. Wil je contact op nemen met het bestuur zie dan onze contactpagina.

 

Als je lid wil worden moet je je aanmelden via de ledenadministratie. Voordat je beslist mag je eerst drie keer gratis meetrainen. De ledenadministratie kan ook meer informatie geven over het tenue. De ledenadministratie is ook de plek om je af te melden als lid. 

Informatie over de contributie, vergoedingen en verzekeringen vind je op de pagina financiën.

 

Wil je meer weten over de wedstrijden, teamindeling en andere zaken die te maken hebben met teams en wedstrijden basketballen zie de pagina competitie. Over de organisatie rondom de wedstrijden binnen onze club bekijk de pagina's wedstrijdsecretaris, technische commissie, scheidsrechterscontactpersoon.

 

Een goede omgang met elkaar staat bij E.B.C.G. hoog in het vaandel. Afspraken rondom sportiviteit en respect vind je hier. Mocht je hier vragen over hebben kun je altijd contact opnemen met de vertrouwenspersoon van onze vereniging.

 

Wil je zien hoe dat er allemaal uitziet bekijk zeker ook onze foto-pagina

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contactformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Stuur een mail met je naam en e-mailadres naar secretaris@ebcg.nl