Lid worden

Heb je interesse om te gaan bastketballen? Nieuwe leden mogen een paar keer gratis meetrainen bij E.B.C.G..

 

Nieuwe leden moeten zich melden bij de ledenadministratie dit kan via het contactformulier. Voor de eerste training moet je contact opnemen met de ledenadministratie die aangeeft met welk team je mee kan trainen. De ledenadministratie geeft aan de trainer van het betreffende team door dat je mee wil trainen en vraagt of je mee kan doen.

 

Na de eerste trainingen zal de trainer een inschrijfformulier aan het nieuwe lid geven. Je kunt het inschrijfformulier ook hier ophalen en uitprinten. Lever dit formulier ingevuld in bij ledenadministratie (via de trainer of iemand van het bestuur). Denk aan een pasfoto!

Voor leden die al lid geweest zijn van E.B.C.G. vervalt het gratis meetrainen.

 

Nieuwe leden krijgen van de ledenadministratie een (bonds) spelersnummer, dit in verband met de administratie bij de Nederlandse BasketballBond (NBB) en een uniek rugnummer voor op het shirt. Voor meer informatie vraag het aan de ledenadministratie.

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contractformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.