Opzeggen lidmaatschap

Wil je je lidmaatschap beëindigen? Via de website kun je het lidmaatschap beëindigen. Wanneer je het lidmaatschap in september of oktober beeindigd zijn wij genoodzaakt om deze twee maanden nog contributie te innen. Dit vanwege de reeds gemaakte kosten door E.B.C.G. voor de inschrijving van een speler bij de bond. 

 

E.B.C.G. moet dan ook de bondscontributie voor je betalen. E.B.C.G. is gebonden aan deze regels van de NBB. Tussentijds je lidmaatschap opzeggen gaat niet bij de NBB. Zie ook onze statuten bij Lidmaatschap leden. Artikel 3, daar staat hoe en wat de mogelijkheden zijn. E.B.C.G. wil je best tegemoet komen als er zich een bijzondere situatie voor doet. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met het bestuur. De NBB en de algemene ledenvergadering van E.B.C.G. hebben deze statuten goedgekeurd en dan brengen deze statuten verplichtingen met zich mee zoals boven vernoemde bondscontributie.

 

Beëindiging van het lidmaatschap kan via de ledenadministratie, je kunt via deze link de ledenadminisratie benaderen. 

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contractformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.