Lid worden

Heb je interesse om te gaan bastketballen? Nieuwe leden mogen een paar keer gratis meetrainen bij E.B.C.G..

 

Nieuwe leden moeten zich melden bij de ledenadministratie dit kan via het contactformulier. Voor de eerste training moet je contact opnemen met de ledenadministratie. De ledenadministratie neemt contact op met de trainer van het betreffende team een geeft door dat je mee wil trainen en vraagt of je mee kan doen. Vervolgens geeft de ledenadministratie aan met welk team je mee kan trainen (als een team vol zit word je op de wachtlijst geplaatst).

Voor personen die al lid geweest zijn van E.B.C.G. vervalt het gratis meetrainen.

 

Als je na de eerste training(en) lid wil worden kun je online het inschrijfformulier invullen. Je kunt het inschrijfformulier hier invullen. mail na het invullen de bevestiging naar de ledenadministratie. Denk daarbij aan een digitale pasfoto!

 

Nieuwe leden krijgen van de ledenadministratie een (bonds) spelersnummer, dit in verband met de administratie bij de Nederlandse BasketballBond (NBB) en een uniek rugnummer voor op het shirt. Voor meer informatie vraag het aan de ledenadministratie.

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contactformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.