Lidmaatschapformulier

Leuk om te horen dat u (of uw kind) bij E.B.C.G. komt basketballen.  

Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet. Er wordt op basis van uw gegevens ter controle meteen een inschrijfformulier gemaakt. Deze wordt naar u gemaild en moet u ondertekenen en per email terugsturen ter bevestiging. We willen u vragen om bij deze bevestiging ook een digitale pasfoto bij te voegen. Hiermee kunnen we u (of uw kind) snel inschrijven bij de basketballbond en beperkt de kans op fouten.

 

Voor leden van E.B.C.G. gelden de statuten en huishoudelijk reglement van E.B.C.G.. Klik hier om de statuten te lezen en hier voor het huishoudelijk reglement.

Als lid van E.B.C.G. betaalt u contributie, meer daarover vind u hier. Leden betalen altijd per automatische incassomachtiging, u gaat hiermee akkoord wanneer u het inschrijfformulier ondertekend hebt geretourneerd.

 

Voor meer informatie nodig? Vraag het aan de ledenadministratie.

 

<widget><id>20</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contactformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.