Tenue

Voor alle leden die voor de eerste keer een tenue moeten aanschaffen, of omdat het oude te klein of versleten is of je wilt gewoon een nieuw tenue:

 

De tenues worden besteld bij Burned Basketball BV, Stationsstraat 37, 5281 GA Boxtel.

De kosten van het tenue zijn € 60,-.

Het complete, reversibel, tenue bestaat uit: shirt, broek, grote rugnummers en kleine borstnummers voor op het shirt. Zie onderstaande foto.

 

Hoe bestel je het E.B.C.G.-tenue 

Hoe verloopt de bestelling: Indien we een aantal aanmeldingen voor een tenue hebben, wordt er een pas-avond georganiseerd. Tijdens deze avond nodigen we Burned Basketball uit in sporthal de Coevering om de maat op te nemen van shirt en broek en wordt het tenue direct bij Burned Basketball besteld. U ontvangt van Burned Basketball een factuur voor het tenue en het totaalbedrag van deze factuur moet u aan hen overmaken. Na een paar weken ontvang je je tenue.

  

Voor vragen over de pasavond kun je je wenden tot de ledenadministratie. Vragen over je tenue en de bestelling kun je direct stellen aan Burned Bastkeball.

 

Wil je een nieuw tenue bestellen? Mail dan onderstaande gegevens aan: erikapassier@gmail.com  

 

Aanmelding voor tenue en pas-avond.

Voornaam:

Achternaam:

E-mail adres:

Telefoonnummer:

 

We laten zo snel mogelijk weten wanneer er een pas-avond gepland kan worden.  

 

Het tenue.  

 

 

  

 

Zoeken

Gebruik onderstaand veld om te zoeken binnen onze website.

 

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contactformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.