Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste E.B.C.G. nieuws

 

EBCG Nieuws 11/08/2018: Teamindeling, trainingstijden en overig nieuws

11 augustus 2018

Beste (ouders van) leden van E.B.C.G., Beste lezer,

 


Het basketballseizoen staat op het punt van beginnen! De vakantie is bijna voorbij, iedereen is weer uitgerust en wij hebben in ieder geval weer heel veel zin in het nieuwe seizoen. In deze nieuwsbrief vind je informatie over de teamindeling, trainingstijden en nog veel meer. 

 

Teamindeling

Je hebt het mogelijk al gezien in de basketball.nl-app, de teamindeling voor dit seizoen staat online. Je vind deze informatie als de app opent onder het kopje persoonlijk, als je dan bij 'stand' kijkt zie je de naam van je team en de competitie waarin het is ingedeeld. Natuurlijk is deze informatie ook al gedeeld tijdens de Algemene Leden Vergadering aan het eind van vorig seizoen.
Vanwege de nadruk op de omgang met privacy hebben we besloten om de teamindeling via de app te communiceren en deze niet publiekelijk op de website te plaatsen maar mocht je de info via de app niet zien stuur dan even een mailtje naar secretaris@ebcg.nl.

 

Trainingstijden

Op de website kun je ook de trainingsavond en trainingstijden vinden, klik daarvoor hier.  

Ook staat hier de EBCG-jaarkalender waarop je kunt zien op welke avonden er training gegeven wordt (en in welke vakanties bijvoorbeeld niet). 

 

Nieuwe tenues

Al een heel aantal leden hebben het nieuwe  E.B.C.G.-tenue besteld! Maar misschien ben ook jij wel toe aan een nieuw tenue. Zoals je weet moeten we de tenues met minimaal vijf tegelijk bestellen dus we willen graag aan het begin van dit nieuwe seizoen de nieuwe bestellingen verzamelen. 

Er liggen tenues in de zaal die je kan passen als je behoefte hebt aan een nieuw tenue! De bestelling hiervan gebeurt via de website van E.B.C.G., heb je vragen dan geven we graag persoonlijke uitleg in de zaal.

 

Andere berichten

  • De poule-indeling voor de competitie zijn al zo ongeveer rond echter het wedstrijdschema wordt door de Nederlandse Basketball Bond eind augustus vastgesteld, je ziet de wedstrijden dan ook direct in de basketball.nl-app staan. 

  • EBCG heeft sinds een paar maanden ook Instagram. Mocht je via die weg op de hoogte willen blijven van belangrijk nieuws rondom de club volg ons dan: ebcg_basketball

  • Zoals al eerder vermeld zijn we nog op zoek naar sponsoren. We hebben vier bedrijven die ons helpen om basketball mogelijk te maken in Geldrop-Mierlo (zie onderaan deze nieuwsbrief) en lanceren binnenkort een nieuw doel voor onze club van 25.
    Wil jij EBCG helpen via sponsoring of wil je lid worden van de club van 25 voor dit nieuwe seizoen, neem even contact op met secretaris@ebcg.nl.

 

Bedankt voor het lezen en tot 22, 23 of 24 augustus in sporthal de Coevering natuurlijk.

 

Groeten van het bestuur
Richard, Ruud, Thijs, Tommy en Martijn.  

 

Op alle uitingen van E.B.C.G. is onze Privacy Policy van toepassing.
Ontvang je deze nieuwsbrief en wil je deze niet ontvangen?

Wil je de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mailadres?
laat het even weten via secretaris@ebcg.nl 

 

 

Onze sponsoren

 

rss

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contractformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.

 

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

 

<widget><id>7</id><onload>onLoadForm</onload></widget>