Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste E.B.C.G. nieuws

 

EBCG Nieuws 23/01/2018: let op aanpassing wedstrijden!

23 januari 2018

Beste (ouders van) leden van E.B.C.G.

 

Even snel tussendoor sturen wij je de EBCG-nieuwsbrief met een hele belangrijke mededeling voor komend weekend en nog wat andere interessante zaken. 

 

Thuiswedstrijden 27 januari 2018 gaan NIET door

Door de nieuwe werkwijze van de Nederlands Basketball Bond hebben meerdere verenigingen uitdagingen met het plannen van van de wedstrijden. Ook voor ons is dit lastig gebleken. Door de versnippering van wedstrijden hebben we vaker de sporthal nodig echter is deze komend weekend niet beschikbaar. Er stonden voor komend weekend drie thuiswedstrijden op het programma voor: U14-2, U16 en U18. Deze gaan dus niet door!

De uitwedstrijden van dit weekend gaan wel gewoon door (wij wensen U12, U14-1, heren2 en heren1  en veel succes toe dit weekend)

 

Nieuw tenue voor E.B.C.G. 

Al een hoop leden hebben het nieuwe  E.B.C.G.-tenue besteld! Zoals in de vorige nieuwbrief vermeld ziet het tenue er als volgt uit:

 

 

We zijn vanaf 2018 in zee gegaan met Akaza Sport en hebben deze week de eerste bestelling gedaan. Er liggen tenues in de zaal die je kan passen als je behoefte hebt aan een nieuw tenue!

De bestelling hiervan gebeurt via de website van E.B.C.G., heb je vragen dan geven we graag persoonlijke uitleg in de zaal. 

 

E.B.C.G. presenteert sponsors!

Zoals in eerdere nieuwsbrieven benoemd, hebben we dit seizoen twee bedrijven die onze club sponsoren! Dit zijn Notaris Houtepen en Wesselman Accountens&Adviseurs..

Mede dankzij deze bedrijven kunnen we ook dit seizoen E.B.C.G.-basketball weer toegankelijk houden voor iedereen. En kunnen we als club werken aan een stabiele basis voor onze vereniging. Natuurlijk zijn we er niet met deze twee sponsoren en zijn we dringend op zoek naar nog meer bedrijven die onze club een warm hart toedragen. We kunnen alle bijdragen heel goed gebruiken.

Als sponsor kun je bijvoorbeeld terecht komen op de ballenkar, op de website en in de nieuwsbrief. 

Ken jij iemand die ons zou willen steunen of heb je zelf een bedrijf en wil je een steentje bijdragen neem dan contact op met Richard Hazenberg of Thijs van Rijsingen. Zie ook Sponsor worden om te zien wat E.B.C.G. te bieden heeft.

 

 

Groeten van het bestuur
Richard, Ruud, Thijs, Tommy en Martijn.

 

 

Ontvang je deze nieuwsbrief en wil je deze niet ontvangen?
Wil je de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mailadres?
laat het even weten via secretaris@ebcg.nl

 

Onze sponsoren:

 

 

 

EBCG Nieuws 08/01/2018: Taken voor komend weekend en belangrijk nieuws!

8 januari 2018

Beste (ouders van) leden van E.B.C.G.

 

Allereerst wensen we je namens het bestuur van E.B.C.G. veel goeds en sportief plezier voor 2018!

Net voor de eerste thuiswedstrijden van 2018 sturen wij jullie deze nieuwsbrief want we willen graag nog wat belangrijke zaken met jullie delen. 

 

Taken voor 13 januari

Wat later dan gehoopt sturen we je de indeling voor de taken voor komende zaterdag, als je een taak hebt heb je deze mogelijk ook al in de basketball.nl-app gezien. De tijden zijn deze week nog enigszins gewijzigd, dus let op! We zijn de afgelopen week nog heel erg druk bezig geweest om de nieuwe competitieindeling die we vorige week gekregen hebben van de NBB te verwerken en passend te maken voor E.B.C.G.. 

 

Voor het schema zie het Competitieprogramma 

 

Wij verwachten dat we op je kunnen rekenen zoals jij ook rekent op een scheidsrechter en tafel als jij moet spelen!

Kun je echt niet dan willen we je vragen zelf te ruilen met een teamgenoot en dit even aan ons te laten weten (via een mail naar martijnvanmelis@hotmail.com).

 

De verdere indeling voor taken voor 2018 is nog niet bekend, zodra wij de wedstrijden definitief vast kunnen zetten publiceren we het schema zo snel mogelijk, houd hiervoor http://www.ebcg.nl/nl/competitie/competitieprogramma/ en de app in de gaten.

 

Nieuw tenue voor E.B.C.G. 

Zoals vermeld in de ALV van 31 oktober krijgt E.B.C.G. een nieuw tenue! Met de onderstaande afbeelding wordt het tenue gepresenteerd:

 

 

Het bestuur van E.B.C.G. heeft de moeilijke beslissing moeten nemen om te wisselen van leverancier omdat de vorige leverancier niet kon voldoen aan de levertijd en kwaliteit die wij voor onze leden belangrijk vinden.

We gaan vanaf 2018 daarom in zee met Akaza Sport en zullen deze week 11, 12 en 13 januari tenues in de zaal hebben die je kan passen als je behoefte hebt aan een nieuw tenue!

De bestelling hiervan gebeurt via de website van E.B.C.G., meer uitleg hierover geven we je graag persoonlijk in de zaal. 

 

Club van 25

De 'club van 25' van E.B.C.G. groeit gestaag. Wij zijn heel blij met de eerste tien leden die E.B.C.G. op deze manier een warm hart toedragen. Wil jij ook lid worden? Meer info over de 'club van 25' vind je op www.ebcg.nl.

 

Vacature Technische Commissie

Zoals ook in de vorige nieuwsbrief benoemd is, is Tommy Straten sinds dit jaar onze Technische Commissie. De Technische Commissie hoort echter uit minimaal twee personen te bestaan, daarom staat er nog een vacature open. Wij zijn op zoek naar iemand die met Tommy een vinger aan de pols kan houden bij verschillende teams en mee wil denken over de organisatie van onze teams. Heb je interesse? Neem dan contact op met Tommy of één van de andere leden van het bestuur.

 

Dat was het weer voor deze keer.  

We hopen er samen een fijne eerste trainingsweek en goed thuisweekend van te maken en zien je graag veel in de sporthal in 2018. 

 

Groeten van het bestuur
Richard, Ruud, Thijs, Tommy en Martijn.

 

rss

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contractformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.

 

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

 

<widget><id>7</id><onload>onLoadForm</onload></widget>