Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste E.B.C.G. nieuws

 

EBCG Nieuws 19/03/2018: taken en andere zaken

19 maart 2018

Beste (ouders van) leden van E.B.C.G.

 

Hierbij weer een korte EBCG-nieuwsbrief met mededelingen voor komend weekend en vragen we nogmaals aandacht voor het nieuwe tenue, sponsoring en hulp bij het geven van training. 

 

Thuiswedstrijden 24 maart 2018

Komend weekend staan er vijf thuiswedstrijden op het programma, hierbij moeten natuurlijk weer mensen fluiten en tafelen. Je hebt het mogelijk al gezien in de app maar anders hierbij de indeling: 

 

    Zaalwacht Martijn van Melis Sam Peeters
  24-3-2018   Scheidsrechter Tafelofficial
15:45 E.B.C.G.
X14 1
Black Shots X14 1 Melis, M (Martijn) van,
Valencia, L (Enrique),
Curral, KN (Kilian),
Hoogenberg, E (Erik)
15:45 E.B.C.G.
X12 1
Bladel X12 1 (VR) Peeters, S (Sam),
Alphen, J (Jim) Van,
Mensch, J (Jochem),
Meegdes, L (Lean)
17:30 E.B.C.G.
MSE 1
Vido MSE 1 Bond Verra, S (Sam),
Bekkers, RHG (Rick),
Passier, D (Daan)
17:30 E.B.C.G.
M16 1
The Black
Eagles M16 3
Oortwijn, B (Bart),
Koningsberger, W (Wouter),
Roovers, S (Sam),
Bolkestein, MJP (Mart)
19:15 E.B.C.G.
MSE 2
BC Deurne
Pioniers MSE 4
Rijsingen, T (Thijs) van,
Cadier, B (Ben),
Eembergen, B (Bram) van,
Hazenberg, R (Richard)
         

Jouw clubgenoten weten dat ze op je kunnen rekenen zoals jij ook rekent op een scheidsrechter en tafel als jij moet spelen!

Kun je echt niet dan willen we je vragen zelf te ruilen met een teamgenoot en even aan ons te laten weten wie je vervanger is (via een mail naar martijnvanmelis@hotmail.com).

 
Probeer het eens als trainer/coach

Zoals iedere vereniging zijn ook wij afhankelijk van onze vrijwilligers. Dankzij deze mensen kun jij basketballen!
Ook voor komend seizoen zijn we op zoek naar leden of ouders van leden die als trainer of coach (of als trainer/coach) bij willen dragen aan het succes van onze vereniging. 

Misschien lijkt het je wel leuk maar wil je eerst eens ervaren hoe het is om training te geven of te coachen? Dat is nu mogelijk wij vragen je om dit even te melden bij onze Technische Commissie (Tommy Straten) en wij bieden je graag de mogelijkheid om aan het einde van dit seizoen al eens een paar weken te proberen hoe het is.

 

E.B.C.G. Club van 25.

Ook jij als persoon kan onze club helpen, dit door lid te worden van E.B.C.G.'s club van 25. Inmiddels zijn er al 17 mensen die onze club met een kleine bijdrage de mogelijkheid bieden om te investeren in zaken die basketball net even makkelijker, leuker of beter maken. Zie www.ebcg.nl voor meer info. 


Ken jij iemand die ons zou willen steunen of heb je zelf een bedrijf en wil je een steentje bijdragen neem dan contact op met Richard Hazenberg of Thijs van Rijsingen. We blijven op zoek naar nog meer bedrijven die onze club een warm hart toedragen. Als sponsor kun je bijvoorbeeld terecht komen op de ballenkar, op de website en in de nieuwsbrief. Zie ook Sponsor worden op www.ebcg.nl.

 

Nieuw tenue  E.B.C.G.

Al een hoop leden hebben het nieuwe E.B.C.G.-tenue besteld! Afgelopen week stond het winnend U12 team in hun nieuwe tenues nog in de krant.  Zoals in een vorige nieuwbrief vermeld ziet het tenue er als volgt uit:

We zijn vanaf 2018 in zee gegaan met Akaza Sport en er liggen tenues in de zaal die je kan passen als je behoefte hebt aan een nieuw tenue! We moeten iedere keer minimaal vijf tenues tegelijk bestellen dus wil je een nieuw tenue geef het dan nu door dan ga je nog mee in de komende zending

Via de website  van E.B.C.G. kun je aangeven dat je een nieuw tenue wil hebben, heb je andere vragen over het tenue dan geven we graag persoonlijke uitleg in de zaal.

 

 

Let nog even op de taken voor komende zaterdag en veel succes bij de komende trainingen en wedstrijd.

 

Groeten van het bestuur
Richard, Ruud, Thijs, Tommy en Martijn.

 

 

Ontvang je deze nieuwsbrief en wil je deze niet ontvangen?
Wil je de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mailadres?
laat het even weten via secretaris@ebcg.nl

 

Onze sponsoren:

 

 

EBCG Nieuws 06/03/2018: taken en nieuwe sponsor

6 maart 2018

Beste (ouders van) leden van E.B.C.G.

 

Het is alweer even geleden maar hierbij sturen wij je de EBCG-nieuwsbrief met mededelingen voor komend weekend een nieuwe sponsor en nog wat andere interessante zaken. 

 

Thuiswedstrijden 10 maart 2018

Komend weekend staat weer eens een druk en vol thuiswedstrijdweekend op het programma: 

 

Tijd Thuis team Uit team Scheidsrechter Verenigingsofficials
  10-3-2018 Zaalwacht Frank Richard
12:30 E.B.C.G.
X12 1
Jumpers '76
X12 1
Eillyas, F (Frank),
Oever, NR (Noah) Ten,
Vereijken, M (Mikkey),
Duale, M (Mahad)
14:00 E.B.C.G.
X14 1
BC Deurne
Pioniers X14 1
Berkel, PCW (Pim) Van,
Valencia, L (Enrique),
Gerven, VJAM (Vincent) Van,
Wijnen, PAJ (Peter)
14:00 E.B.C.G.
M18 1
Dunatos
M18 1 (VR)
Melis, M (Martijn) van,
Straten, T (Tommy),
Bekkers, RHG (Rick),
Ideler, N. (Noel)
15:45 E.B.C.G.
M20 1
Agathos
M20 1 (VR)
Cadier, B (Ben),
Vaart, J (Jeroen) v.d.,
Dijck, S (Steven) Van,
Kantelberg, LJP (Lawrence)
15:45 E.B.C.G.
X14 2
Dunatos
X14 1
Alphen, J (Jim) Van,
Ritmeijer, J (Joshua),
Schenkelaars, LLA (Lex),
Verberne, J (Jort)
17:30 E.B.C.G.
MSE 1
Jumping Giants
MSE 1
 Bond Passier, D (Daan),
Zeilstra, T (Tjerk),
Bolkestein, MJP (Mart)
         

 

Jouw clubgenoten weten dat ze op je kunnen rekenen zoals jij ook rekent op een scheidsrechter en tafel als jij moet spelen!

Kun je echt niet dan willen we je vragen zelf te ruilen met een teamgenoot en even aan ons te laten weten wie je vervanger is (via een mail naar martijnvanmelis@hotmail.com).

 

E.B.C.G. presenteert Irodion als sponsor voor 2018!

Sinds deze maand hebben we een nieuwe sponsor: Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion! (naast Notaris Houtepen en Wesselman Accountens&Adviseurs die ons al langer sponsoren). Wij zijn hier natuurlijk erg blij mee want mede dankzij deze bedrijven kunnen we ook dit seizoen E.B.C.G.-basketball weer toegankelijk houden voor iedereen. 

Natuurlijk zijn we er niet met deze drie sponsoren en zijn we dringend op zoek naar nog meer bedrijven die onze club een warm hart toedragen. Als sponsor kun je bijvoorbeeld terecht komen op de ballenkar, op de website en in de nieuwsbrief. 

Ken jij iemand die ons zou willen steunen of heb je zelf een bedrijf en wil je een steentje bijdragen neem dan contact op met Richard Hazenberg of Thijs van Rijsingen. Zie ook Sponsor worden om te zien wat E.B.C.G. te bieden heeft.

 

Ook jij als persoon kan onze club helpen, dit door lid te worden van E.B.C.G.'s club van 25. Inmiddels zijn er al 17 mensen die onze club met een kleine bijdrage de mogelijkheid bieden om te investeren in zaken die basketball net even makkelijker, leuker of beter maken. Zie www.ebcg.nl voor meer info. Probeer het eens als trainer/coach

Zoals iedere vereniging zijn ook wij afhankelijk van onze vrijwilligers. (Misschien het je de foto van het vrijwilligersetentje voorbij zien komen op facebook)
Ook voor komend seizoen zijn we op zoek naar leden of ouders van leden die als trainer  of coach (of als trainer/coach) bij willen dragen aan het succes van onze vereniging. Zonder deze mensen is basketballen niet mogelijk. 

Misschien lijkt het je wel leuk maar wil je eerst eens ervaren hoe het is? Dat is nu mogelijk wij vragen je om dit even te melden bij onze Technische Commissie (Tommy Straten) en wij bieden je graag de mogelijkheid om al eens een paar weken te proberen hoe het is. 

 

Talentherkenning

Via BAL (Basketball Academie Limburg), TBM (Top Basketbal Mannen) en de NBB krijgen wij regelmatig informatie omdat deze partijen graag basketballtalenten uit Zuid-Nederland de gelegenheid geven om zich verder te ontwikkelen.  

Ben jij speler bij U14 / U16 dan wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan selectietrainingen. Heb je interesse laat het dan even weten dan sturen we je aanvullende informatie.

 

 

Dit was het alweer, hopelijk tot bij de training en let nog even op de taken voor komende zaterdag.

 

Groeten van het bestuur
Richard, Ruud, Thijs, Tommy en Martijn.

 

 

rss

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contractformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.

 

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

 

<widget><id>7</id><onload>onLoadForm</onload></widget>