Vertrouwenspersoon

Hallo allemaal,

 

Omdat E.B.C.G. een basketball club is, die zorg wil dragen voor haar leden, heeft het bestuur besloten een vertrouwenspersoon aan te stellen om ook op het gebied van persoonlijke, niet aan sport gerelateerde problemen die zorg te bieden. Iedereen die aan de club verbonden is, dus alle leden van groot tot klein, maar ook de ouders van die leden kunnen contact opnemen met de vertrouwenspersoon als er een persoonlijk probleem is, dat speelt binnen de club. Dus niet met een probleem, dat met de sport te maken heeft.

 

Wat mag en kun je verwachten van de vertrouwenspersoon.

  • Word je gepest en durf je er niet over te praten met je ouders, trainer of coach.
  • Is er sprake van bedreiging of seksuele intimidatie
  • Heb je een persoonlijk probleem en je vindt het moeilijk om er over te praten met je ouders, de trainer of de coach en je wilt een oplossing zoeken dan kan de vertrouwenspersoon je helpen om samen met jou de oplossing te vinden.

 

Ik wil me graag aan iedereen voorstellen, mijn naam is: Leanne de Jonge. Ik ben werkzaam in de vrouwenopvang ("Blijf van m'n Lijf") bij de stichting NEOS als pedagogisch medewerker. Daarvoor heb ik zes jaar gewerkt bij de Kindertelefoon. Graag wil ik mijn diensten in vertrouwen aanbieden bij ieder lid van de club.

 

Met vriendelijke groet,

 

Leanne de Jonge 040-2840524 of email naar leanne@kdejonge.net 

 

Zoeken

Gebruik onderstaand veld om te zoeken binnen onze website.

 

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contactformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.