Tenue

Voor alle leden die voor de eerste keer een tenue moeten aanschaffen, of omdat het oude te klein of versleten is of je wil gewoon een nieuw tenue:

 

De tenues worden via E.B.C.G. besteld bij Akaza Sport. Akaza Sport is gevestigd in Waalwijk, en is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in customized sportkleding voor verenigingen, scholen en bedrijven. De kosten van het tenue zijn € 85,-.

Het complete tenue bestaat uit: broek met nummer en logo en een shirt (reversibel) met grote rugnummers en kleine borstnummers en logo's op het shirt. Zie onderstaande foto.

 

 

 

Maattabel
  S M L XL
A 52 55 58 61
B 68+3 72+3 76+3 79+3

 

Hoe bestel je het E.B.C.G.-tenue

E.B.C.G. beschikt over een aantal tenues die aangeschaft zijn om te passen, hiermee kan op iedere trainingsavond gepast worden. 

Wil je een nieuw tenue bestellen? Vul het onderstaande formulier in. Je bevestigt je bestelling door €85,- over te maken naar E.B.C.G. (NL73 INGB 0003 5386 24 ten name van E.B.C.G. te Geldrop ovv. "tenue" en je naam). 

 

Let op dat je de juiste maat en aantal kiest!

Je ontvangt na betaling binnen enkele weken het tenue via E.B.C.G..

 

 

<widget><id>12</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

Op dit formulier is de E.B.C.G. Privacy Policy van toepassing. 

(Wil je meerdere tenues (of alleen een shirt of broek bestellen?) neem dan even contact op met de ledenadministratie).

 

Om te kunnen bestellen moet E.B.C.G. minimaal 5 tenues tegelijk bestellen. Wij verzamelen de aanvragen, we laten zo snel mogelijk weten wanneer er besteld wordt. 

 

Mocht je oude tenue nog in goede staat zijn en je wil het niet meer bewaren dan willen wij het graag hebben. We kunnen dit dan gebruiken als 'leentenue' voor leden die nog geen tenue hebben en wel willen spelen terwijl ze wachten op een tenue. 

Voor vragen over het tenue of de bestelling of het aanbieden van je oude shirt, kun je je wenden tot de ledenadministratie.

 

Zoeken

Gebruik onderstaand veld om te zoeken binnen onze website.

 

 

Ook basketballen?

Lijkt het je ook leuk om te basketballen? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen! Wij trainen bij EBCG op woensdag, donderdag of vrijdag. Meldt je aan bij de ledenadministratie via het contactformulier, om te kijken met welk team je een paar keer mee kan trainen.

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je in contact met ons komen? Vul dan het contactformulier in.