Sponsor E.B.C.G.

Wij zijn E.B.C.G., de Eerste Basketball Club Geldrop. Al bijna vijfenveertig jaar maken wij het voor jong en oud mogelijk om onder begeleiding te basketballen en uit te komen in verschillende competities die georganiseerd worden door de Nederlandse Basketball Bond.

 

Op dit moment bestaat onze club uit ruim 110 leden. Op woensdag, donderdag en vrijdag trainen de kinderen van 8 tot 18 en verschillende seniorenteams in Sporthal de Coevering te Geldrop. Dit is op zaterdagen de gezellige thuisbasis voor de wedstrijden van onze teams en hun supporters.


Al jaren is het ons doel om basketball toegankelijk te maken en te houden voor kinderen en volwassenen in Geldrop /Mierlo. Daarnaast blijft het ons doel om onze leden als individu sportief naar een hoger niveau te tillen door goede begeleiding van opgeleide trainers en coaches.

Wij proberen basketball toegankelijk te houden daarom hebben wij bijvoorbeeld al tien jaar onze contributie niet verhoogd. Ook werken wij samen met de gemeente om kinderen te laten basketballen die om financiële redenen niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn.

 

Voor het betaalbaar houden van het basketbal in Geldrop is E.B.C.G. op zoek naar sponsoren. 

Bent u ook geinteresseerd? Via de deze link kunt u zien welke sponsormogelijkheden er zijn om een bijdrage te leveren.

Wij gaan graag het gesprek met u aan, u kunt hiervoor ook direct contact met ons opnemen.